ΠΝΑΙ - Μύκονος: Παραδόθηκαν στο ΚΥ (ακόμη) 300 τεστ ταχείας ανίχνευσης

Μία ακόμη δράση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την θωράκιση του συστήματος υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας.. Χθες έγινε γνωστό ότι παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου ακόμη 300 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) με την κα Ντίνα Σαμψούνη να αποδέχεται τη κίνηση από τον Έπαρχο Μυκόνου κο Στέλιο Μπρίγγο. Μάλιστα στην σχετική παρατήρηση σε ανάρτηση στα social media σχετικά με τον αριθμό των τεστ, o κος Μπρίγγος απάντησε ότι το Κέντρο Υγείας έχει πάνω απο 2000 τεστ αποθηκευμένα για παν ενδεχόμενο"

Αναλυτικά, η ανάρτηση σχετικά με την παράδοση των 300 rapid test αναφέρει: «Στο Κ.Υ. Μυκόνου όπου παραδόθηκαν στην Πρόεδρο της Δ.Ε. κα Ντίνα Σαμψούνη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 300 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid tests).

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια είχε προχωρήσει με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου στην προμήθεια rapid tests, 2 θαλάμων απομόνωσης και υποδοχής isobox, ενός υπερσύγχρονου αναπνευστήρα, ενός μηχανήματος PCR ( μοριακός αναλυτής), υγειονομικό υλικό για την ενίσχυση του Κ.Υ Μυκόνου.

Η προμήθεια των τεστ αντιγόνου αποτελεί μέρος της μεγάλης προσπάθειας της Περιφερειακής Αρχής, που ξεκίνησε από την αρχή της υγειονομικής κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, με πρωτοβουλίες για την υγειονομική θωράκιση της δημόσιας υγείας».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News