Σύρος - Κορωνοϊός: ΕΟΔΥ έχουμε δείγμα θετικό - Νοσοκομείο δεν έχουμε κανένα θετικό

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεκαετρία (13) νέα κρούσματα του Covid-19 (κορωνοϊού) καταγράφησαν σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου στην Ελλάδα , σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Και το πιο εντυπωσιακό; Ένα από αυτά τα 13 κρούσματα καταγράφονται και στη Σύρο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση; " Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3321, εκ των οποίων το 55.0% αφορά άνδρες. 734 (22.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1851 (55.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εννέα (9) είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 62 ετών. 2 (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 77.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε έναν (1) ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 191 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων είναι η εξής: 1 στην Παραμυθια, 1 στη Σύρο, 1 στη Ροδόπη, 1 στην Καστοριά, 1 στην Πέλλα, 3 στην Ξάνθη και 5 εισαγόμενα (3 από πτήσεις και 2 στον Προμαχωνα)"

Τι ισχύει όμως; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα syrostoday.gr, δεν υπάρχει θετικό κρούσμα... Οπως διαβάζουμε, επικοινώνησε με το νοσοκομείο Σύρου. Και σύμφωνα με την ενημέρωση της υγειονομικής μονάδας, κανένα θετικό κρούσμα δεν έχει διαχειριστεί το νοσοκομείο, σημειώνοντας παράλληλα ότι έχει 10 αρνητικά δείγματα.

Που είναι η αλήθεια;  Εν αναμονή...

 

Διαβάστε εδώ τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News