Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος (17/09) με επίκεντρο το Κουρνοχώρι

Νάξος

Το έργο μοιάζει να το έχουμε ξαναδεί... Την περασμένη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου είχαμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κουρνοχώρι της Νάξου (για αρκετές ώρες), την επόμενη ημέρα είχαμε και πάλι διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Νάξο, με επίκεντρο αυτή τη φορά τον Αγιο Θαλάλαιο και τώρα πάλι εκ νέου στο Κουρνοχώρι αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα θα έχουμε μικρότερης διάρκειας διακοπές (δύο μία το πρωί και μία το μεσημέρι) σε αρκετά χωριά τόσο της ορεινής όσο και της Βόρειας Νάξου..  Οπότε; Ετοιμότητα...   

Τι αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ

Η πρώτη  αφορά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου από τις 08:30 έως τις 13:00 περίπου, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Κουρνοχώρι» 

Και η δεύτερη αφορά επίσης την  Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, αλλά προσοχή στις ώρες «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 17  Σεπτεμβρίου από τις 08:30 έως τις 08:45 περίπου και από τις 12:45 έως τις 13:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Αγιος Θαλάλαιος, Μέλανες, Κινίδαρος, Μονή, Κόρωνος, Κεραμωτή, Λυώνας, Αργοκοίλη, Κωμιακή, Σκαδό, Μέση, Απόλλωνας, Αγία, Χίλια Βρύση, Εγγαρές, Γαλήνη, Ξηρόκαμπος Γαλήνης, ΚΤΕΟ, Αγιος Ιωάννης και Παρατρέχος Γαλανάδου»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News