Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Πεντάωρη διακοπή (20/09) στη πόλη της Νάξου

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Το έργο των διακοπών καλά κρατεί.. Μάλιστα το διήμερο 16 - 17 Σεπτεμβρίου είχε ως σημείο αναφοράς τόσο το Κουρνοχώρι (δύο φορές) και τον Αγιο Θαλάλαιο.

Μάλιστα, αυτές οι διακοπές δεν έμειναν μόνο στα δύο χωριά, με διάρκεια ακόμη και πέντε ώρες, αλλά ουσιαστικά κάλυψαν την ορεινή και βόρεια πλευρά της Νάξου. 

Και τώρα; Οπως μαθαίνουμε θα έχουμε πεντάωρη διακοπή ρεύματος τη προσεχή Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στη πόλη της Νάξου, στην ευρύτερη περιοχή της...   Εκεί που λέγαμε παλαιότερα "Ασπρα Σπίτια"... 

Και θα είναι και η πρωινή η διακοπή και για πέντε ώρες...  Αυτή είναι η ενημέρωση από τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ... 

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση; 

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 13:30 περίπου, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): "Χώρα Νάξου πλησίον Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Φακίνου, Μπουμπλάκη - Ν. Σκορδιαλός Ν. Μανδηλαράς ΟΕ, Συνεργείο Μηχανών Πολυκρέτης, Εμπορείο Χρωμάτων Κορρέ, Κτηνιατρείο Βασαλάκη και Κτηνιατρικό Κέντρο Νάξου, Τριαντάφυλλος Ματθαίος"  

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News