Κυκλάδες - Qatar Airways: Η Πάρος εντάσσεται στο πρόγραμμα διακοπών

Πριν από μερικές ημέρες Με αψίδες νερού υποδέχθηκε η Μύκονος το πρώτο αεροσκάφος της Qatar Airways από το Κατάρ (βλ... προσγειώθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου) καθώς άνοιξε ο τουρισμός στη χώρα μας και τρεις φορές την εβδομάδα δίνει το παρών... 

Το ευχάριστο είναι ότι μπαίνει παράλληλα στο "παιχνίδι" και η Πάρος. Οχι, με απευθείας πτήση αλλά μέσα από το πρόγραμμα Qatar Airways Holidays ώστε οι φίλοι της εταιρείας να απολαμβάνουν κι ένα τρίτο νησί στις Κυκλάδες μετά την Μύκονο και τη Σαντορίνη. Κι αυτό προέρχεται από ιδιωτική πρωτοβουλία που χωρίς τυμπανοκρουσίες έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για το νησί. Και μπράβο τους......  Ας δούμε τη σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Πάρου.. 

 "Νέα ταξιδιωτική προσφορά για πολίτες και κατοίκους του Κατάρ που θέλουν να ανακαλύψουν τη γοητεία της Πάρου μαζί με της Μυκόνου αλλά και της Σαντορίνης εγκαινίασε η Qatar Airways Holidays ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, μέλος του κρατικού ομίλου Qatar Airways.

Η σημαντική αυτή ανακοίνωση έρχεται να ενισχύσει τις επιτυχημένες διαδικτυακές συναντήσεις των εκπροσώπων του Δήμου Πάρου με τουριστικούς επαγγελματίες της Μέσης Ανατολής που είναι σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα. Αποκτά δε ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία έχει τακτικές απευθείας πτήσεις προς Μύκονο και Σαντορίνη και, σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσίασε, θα διακινεί ακτοπλοϊκώς τους επιβάτες που επιθυμούν να επισκεφτούν  την Πάρο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

 «Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία διακοπών όπως κανένας άλλος, καθώς σας ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στιγμές αυτής της απίστευτης χώρας» γράφει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αεροπορική εταιρία .

Το πακέτο είναι μια "εκπληκτική περιήγηση με νησιωτική εκδρομή στα παγκοσμίου φήμης νησιά Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη, σχεδιασμένη να παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες κατάλληλες για όλους τους τύπους ταξιδιωτών με έναν ιδανικό συνδυασμό προορισμών για αξέχαστες διακοπές» αναφέρει η ανακοίνωση.

Για την Πάρο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αποτελεί ένα εξαιρετικό κρυμμένο ελληνικό κόσμημα (perfect hidden Greek gem) στο οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει πεζοπορία αλλά και τα κρυστάλλινα καθαρά νερά της Μεσογείου».

Το εβδομαδιαίο πακέτο της Qatar Airways Holidays περιλαμβάνει πτήσεις μετ'επιστροφής στο Κατάρ, εισιτήρια ταχύπλοου μεταφορά άφιξης και ειδικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία"

.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News