Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Στελίδα

Διακοπή ρεύματος

Από τον Πύργο της Αγιάς στην Στελίδα και τον Αγιο Προκόπιο. Από τη βόρεια πλευρά της Νάξου, στην Δυτική... Σήμερα έχουμε διακοπή ρεύματος στον Πύργο της Αγιάς, αύριο στην Στελίδα, την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου... Επιστροφή στην κανονικότητα..

Αύριο Τρίτη 18 Μαϊου - όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ - θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Στελίδα - Αγιο Προκόπιο. Το περασμένο Σάββατο ήταν μεσημέρι, τώρα είναι πρωί ...

Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 18 Μαϊου από τις 11:00 έως τις 14:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Στελίδα Αγίου Προκοπίου»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News